President: Tord Elfwendahl

Välkomna till Stockholm Strand Rotaryklubb, verksamhetsåret 2018-2019

Den 1 juli 2018 inledde vi ett nytt år i klubbens 25-åriga verksamhet. Rotary Internationals världspresident
2018-2019, Barry Rassins vision är att hans år ska vara en inspiration. Ett år som ska belöna oss genom vårt engagemang, i såväl små som stora sammanhang. Ett år då Rotary och rotarianer ska inspirera och vara en inspiration för det samhälle och den värld som omger oss.

Tillsammans är trots allt möjligheterna oändliga att skapa en lite bättre värld för fler, om vi bara bestämmer oss för detta.

Tord Elfwendahl, klubbpresident 2018-2019

Bank Hotel