President: Mikael Häussling Löwgren

Välkomna till Stockholm Strand Rotaryklubb, verksamhetsåret 2017-2018

Ledord för året 2017-2018 hos oss på Stockholm Strand Rotaryklubb är: “Engagemang och Glädje”. Engagemang och glöd föder engagemang och glöd, när den har glädje som grundämne. Med engagemang finns också en vilja att nå resultat och arbeta tillsammans med och för varandra. Med glädjen som grundämne får man kraft, och glädjen sprider sig (via våra spegelneuroner) från människa till människa.

Tema för årets program är "Entreprenörskap", vilket passar bra för entreprenörskap är ett engagemang som när det är rätt är större än ett sätt att tjäna pengar för sitt uppehälle. Även i entreprenörskapet är glädjen en viktigt beståndsdel. Dessa ord och tankar kommer vi att återkommar till ofta under året.

Mikael Häussling Löwgren

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Blasieholmens Restaurant
Blasieholmgatan 4C
11148 Stockholm

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30