PROGRAM

Presidentskifte på Mälardrottningen Yacht hotel & restaurant, Riddarholmskajen 4

I hjärtat av Stockholm, omgiven av Mälarens glittrande vatten och endast några minuters promenad från Gamla Stan, hittar du Mälardrottningen där årets presidentskifte äger rum. Vi har varit på Mälardrottningen några gånger tidigare när det har varit presidentskifte och vår avgående president Mikael har hela Rotaryåret önskat sig, att presidentskiftet skall bli här med en god frukost!
Varmt välkomna önskar Jurek och Bosse

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Blasieholmens Restaurant
Blasieholmgatan 4C
11148 Stockholm

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30