Med måltiden i centrum, Restaurangakademien, Hanna Halpern, VD

Tidpunkt:
Address:

Idag står Restaurangakademien för både kunskap om och kärlek till maten. Vårt uppdrag och fokus ligger på att förse branschen med högsta kompetens via de bästa utbildningarna. På så sätt utvecklar vi svensk gastronomi dagligen. Även det ökande allmänna mat- och dryckintresset förvaltar vi genom att erbjuda högklassig undervisning till privatpersoner och att anordna företagsevents.

LÄS MERss

Restaurang Blasieholmen
Blasieholmsgatan 4 C
11456 Stockholm