Med måltiden i centrum, Restaurangakademien, Hanna Halpern, VD

Idag står Restaurangakademien för både kunskap om och kärlek till maten. Vårt uppdrag och fokus ligger på att förse branschen med högsta kompetens via de bästa utbildningarna. På så sätt utvecklar vi svensk gastronomi dagligen. Även det ökande allmänna mat- och dryckintresset förvaltar vi genom att erbjuda högklassig undervisning till privatpersoner och att anordna företagsevents.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Blasieholmens Restaurant
Blasieholmgatan 4C
11148 Stockholm

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30