Vad är AI och hur påverkar det din framtid? Fredrik Holmgren, IBM

Vi är mitt inne i den största transformationen av vårt samhälle och den värld vi lever i sedan den industriella revolutionen. Men vad är artificiell intelligens (AI) och vad innebär detta för vår framtid?

Fredrik Holmgren har en bakgrund från IBM, vars strategi vilar på bolagets satsning på AI under namnet Watson. Denna morgon kommer Fredrik att ge en introduktion till vad AI är samt diskutera olika perspektiv på vad utvecklingen kan komma att innebära för oss som världsmedborgare.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Hotel Diplomat, Butiken
Strandvägen 7C