Vad är AI och hur påverkar det din framtid? Fredrik Holmgren, IBM

Tidpunkt:
Address:

Vi är mitt inne i den största transformationen av vårt samhälle och den värld vi lever i sedan den industriella revolutionen. Men vad är artificiell intelligens (AI) och vad innebär detta för vår framtid?

Fredrik Holmgren har en bakgrund från IBM, vars strategi vilar på bolagets satsning på AI under namnet Watson. Denna morgon kommer Fredrik att ge en introduktion till vad AI är samt diskutera olika perspektiv på vad utvecklingen kan komma att innebära för oss som världsmedborgare.

Bank Hotel
Arsenalsgatan 6