PROGRAM

Värderingar i teori och praktik! Patrik Andersson, styrelseordförande Values Academy

Det pratas mycket om värderingar men vad är värderingar och vilka är dina värderingar? Patrik Andersson som är styrelseordförande för den ideella föreningen Values Academy och organisationskonsult i företaget Helhetskommunikation med inriktning på hållbarhet, värderingar och organisationskultur. Patrik gör en kort introduktion till värderingar och en övning för att vi skall reflektera kring våra egna och går sedan över till att titta på Rotarys samt vår omgivnings värderingar samt deras betydelse!

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Blasieholmens Restaurant
Blasieholmgatan 4C
11148 Stockholm

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30