PROGRAM

Värderingar i teori och praktik! Patrik Andersson, styrelseordförande Values Academy

Tidpunkt:
Address:

Det pratas mycket om värderingar men vad är värderingar och vilka är dina värderingar? Patrik Andersson som är styrelseordförande för den ideella föreningen Values Academy och organisationskonsult i företaget Helhetskommunikation med inriktning på hållbarhet, värderingar och organisationskultur. Patrik gör en kort introduktion till värderingar och en övning för att vi skall reflektera kring våra egna och går sedan över till att titta på Rotarys samt vår omgivnings värderingar samt deras betydelse!

LÄS MERss

Restaurang Blasieholmen
Blasieholmsgatan 4 C
11456 Stockholm