Skeppsholmens Folkhögskola - Eva Ripa Torstensson, Rektor

Tidpunkt:
Address:

Skeppsholmens folkhögskola är inspirerande plats för vuxna som vill studera - mitt i Stockholm. Här möts varje människa utifrån sina förutsättningar, oavsett om man vill läsa in behörighet på den allmänna kursen eller fördjupa sig i ett specialintresse på skriv- musik- eller båtbyggarkursen. Nyckelord är kunskap, delaktighet och reflektion. Vi tror på alla människors lika värde och ett lärande i en öppen, nyfiken miljö där man möter varandra med respekt.

Folkhögskolan har även en Etableringskurs en kurs för nyanlända oavsett utbildningsbakgrund. Kursen innehåller svenska, grundläggande datakunskap, samhällsorientering och arbetsförberedande insatser och på denna frukost hoppas vi kunna starta ett mentorsprogram för dessa studenter!

Bank Hotel
Arsenalsgatan 6