PROGRAM

Möte mellan människor! Vetenskap & Allmänhet, Maria Hagardt, Internationell Relations & Communication Manager

Tidpunkt:
Address:

Vetenskap & Allmänhet, VA, är en ideell förening som grundades i januari 2002. VA:s idé: Möte mellan människor!

Man är en ledande kunskapsnod och samarbetspartner för dialog mellan forskare och omvärlden, och VA har ett 80-tal medlemsorganisationer som t.ex. myndigheter, högskolor, företag, folkbildningsorganisationer och forskningsfinansiärer. Dessutom finns individuella medlemmar.

Bank Hotel
Arsenalsgatan 6