Klubbprogram
måndag den 27 maj 2019
Självkörande bilar och 5G
 
måndag den 3 juni 2019
Stadsdelsdirektören berättar med Bromma i fokus
Vår Stadsdelsdirektör Lisa Kinnari ger en bild av Stadsdelsnämndens uppdrag, utveckling och utmaningar nu och framöver. Fokus kommer bl a att ligga på trygghet och ekonomi i Bromma.
 
måndag den 10 juni 2019
Presidentskifte
 
Klubbartiklar
fredag den 24 maj 2019
Matrikeln kompletterad
Efter det glädjande tillskottet av åtta nya medlemmar i klubben har ett kompletterngsblad till matrikeln tagits fram. Bladet är i ett behändigt format som passar in i den tidigare matrikeln. Nästa utgivning planeras till nästa år i samband med klubbens jubileumsfiranden. Passa på att skaffa ett ex nästa gång du är på lunch i Sjöpaviljongen!
 
söndag den 3 mars 2019
Stipendiet utdelat


Stor jazzfest på Nalen för 18:e gångeni rad. Festligt, folkligt och fullsatt som på den klassiska tiden för danspalatset!
 
Klubbprojekt
söndag den 21 april 2019
Växande klubb!

Vi är en växande klubb! Inte mindre än åtta nya medlemmar har beviljatas inträde detta Rotary-år. På bilden från Sjöpaviljongen tre av de nya som här hälsas välkomna av presidenten, fr v. Erik Ekwall, Hans Giesel-Ekdahl, presidenten Per Ewing och Ronnie Löfgren. Foto: Gunnar Ewetz.
 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: stockholm-vasterled@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Sjöpaviljongen
Tranebergs Strand 4
16740 Bromma

Ordinarie mötestid: Måndagar 12:15

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Självkörande bilar och 5G
2019-05-27 12:15