Klubbprogram
Jullunch Tranebergsstugan

måndag den 14 januari 2019
AI i människans tjänst
Christian Landgren Vd för Iteam ger sin syn på AI, den artificiella intelligensens användning i framtiden

måndag den 21 januari 2019
Det offensiva ledarskapets transformationskraft
Jan Boström, grundare till konsultföretaget Gaia Leadership ger sin syn på ledarskapets roll i viktiga transformationsprocesser.

måndag den 28 januari 2019
Jazzfest på Nalen

Det är dags för största evenemanget:

"Jazzfest på Nalen"! Biljetter finns på Nortic.se

måndag den 4 februari 2019
Ekesiöö Byggmarknads flytt till Bällsta
Ekonomichef Anders Ekesiöö delar med sig av erfarenheter, utmaningar och tankar om framtiden

måndag den 11 februari 2019
Arbetsförmedlingens radikala omvandling, bla med hjälp av ny teknik
Arbetsförmedlingens omvandling, en radikal transformation av en stor, klassisk myndighet bl a med hjälp av den senaste tekniken. Dir Erik Sandström delar med sig av erfarenheter och tankar om framtiden

måndag den 18 februari 2019
Samhället använder allt mindre kontanter. Vad tycker Riksbanken om det?

Vi lyssnar till vice riksbankschef Cecilia Skinsley.

Foto: Per-Erik Wallin

Klubbartiklar
måndag den 10 december 2018
Årsmöte med nyval

Klubbens nyvalda presidium: Gunnar Ewetz, "förste president" 2019-2020, Gitte Ragsdale, dito 2020-2021 och Per Ewing, dito 2018-2019 efter årsmötet på Sjöpaviljongen den 10 december.

onsdag den 28 november 2018
Landshövdingen på besök

Måndagen den 26 november gästades Stockholm-Västerled och Sjöpaviljongen av landshövdingen i Stockholms län, Sven-Erik Österberg. På bilden ovan tillsammans med dagens president Gunnar Ewetz. Landshövdingen som kom från samma befattning i Norrbotten i februari i år delgav klubben sin bild av regionens framtid.

måndag den 29 oktober 2018
Jazzlunch med Ulf Johansson Werre
Han kom, han spelade, han sjöng, han berättade om jazzpianots utveckling från tidig gospel, blues och ragtime fram till nutid. Ulf Johansson Werre hade tagit sig från Uppsala för att berätta för Stockholm-Västerledsklubben om jazz, inte minst inför den kommande jazzkvällen på Nalen.

måndag den 3 september 2018
Stipendiater har visat upp sig
Zoe Lederman och Cully Hanck är två amerikanska studenter som i augusti ankommit till Sverige för under kommande skolår gå i
svensk skola.

onsdag den 4 juli 2018
Jazzfesten uppmärksammas
I tidskriften Rotary Norden nr 4/2018 uppmärksammas klubbens framgångsrika jazzfest under rubriken "Basketlag årets prisvinnare"

Klubbprojekt
lördag den 8 september 2018
Jazzfesten nästa år

Jazz på Nalen - klubbens välgörenhetsprojekt blir nästa gång i de anrika lokalerna vid Gata Regerings måndag kväll den 28 januari 2019. Flera av de kända orkestrarna från tidigare år finns med: BasKlas & his Ten Doctors of Syncopation, Jelly Babies Big Band, Swing That Music., Stockholms Jazzorkester.  Nya band finns också att lyssna på: Estrad Big Band och Nacka Big Band. Behållningen från jazzkvällen kommer att gå till arbetet inom Alvik Basket med lagen för spelare med funktionsnedsättningar.
Biljettförsäljningen har startat: logga in på https://www.nortic.se/dagny/event/19490 - häng på det blir fullsatt!
PS: Kom på lunch till Sjövaviljongen måndag den 29 oktober. Då kommer Ulf Johansson Werre, välkänd musiker och föreläsare att introducera oss till den härliga jazzvärlden!

lördag den 12 maj 2018
Inbjudan till lunchföredrag
Vi i klubben ökar vår kontaktyta. Bjuder in Bromma-företagare/ledare till ett ambitiöst föreläsningsprogram
Programmet har karaktären av framtidsspaning och engagerar ledande företrädare för branscher och yrken att berätta om trender och ändrade förutsättningar i sin verksamhet. Vi får bl a möta VD Håkan Nyberg IKANO Bank och VD Peter Dahlgren Nordnet, Riksdagsman mm Per Westerberg, Uppfinnaren av eSim Thomas Larsson och Vice riksbankschef Cecilia Skinsley. Avd chef Anita Aspegren från Energimyndigheten, Affärsängeln Jane Walerud och Landshövding Sven Erik Österberg