NYHETSARTIKLAR

Veckomöte den 20 november 2017

Ordinarie lunchmöte: Måndag 20 november 2017

Närvarande 8 st medlemmar och 6 st gäster varav 1 st rotarian

President Martin Karlsson hälsade alla närvarande välkomna till lunchmötet på sedvanligt sätt.

Information gavs om att nästa måndag är det kvällsmöte som startar kl. 19.00 på Swedbanks kontor i Strömstad. Innehållet på kvällen hade diskuterats under lunchen och alla bjöds in till trevlig samvaro.

Anneli Helgen höll sedan sitt egoföredrag och presenterade sig själv. Ett intressant föredrag där de närvarande fick veta med om Anneli..

Presidenten Martin Karlsson tackade Anneli för föredraget och hälsade alla välkomna till nästa måndags kvällsmöte på Swedbank. Vi möts utanför entrén kl. 19.00.

Noteringar av Martin Karlsson

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 052619700 E-post: stromstad@rotary.se

Laholmen Hotell