President: Martin Karlsson

Det känns bra att vara en del av Rotary, det globala yrkesnätverket som enkelt ger möjlighet till kontakter både nationellt och globalt och som samtidigt är en organisation som gör skillnad både i världen och lokalt genom olika former av projekt.

För mig är det ett förtroende att få vara president i Strömstad Rotaryklubb. Jag har varit medlem i styrelsen under flera år och fick frågan om jag ville bli president i klubben under rotaryåret 2015-2016.

Vår utmaning är att förmedla till möjliga medlemmar vilken nytta vi kan ha av Rotary där olika yrkesgrupper möts för att nätverka.

Att det dessutom bedrivs olika både lokala och globala projekt innebär att vi kan göra skillnad.

Om du är intresserad av Rotary och vill veta mer, kanske komma som besökare och se hur vi har det på våra möten så kontakta mig via vår klubbmejl: stromstad@rotary.se.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 052619700 E-post: stromstad@rotary.se

Laholmen Hotell