..
En del tror att man måste ha en särskild position i samhället för att komma på våra möten. Men vi är en blandning av engagerade personer som gärna bjuder på oss själva. På det viset håller vi uppe Rotarys motto "Service above self". Vi träffas på Hotell Laholmen på måndagar udda veckor kl. 11.45, äter en bit mat och lyssnar på ett intressant föredrag. Förutom detta driver vi ett antal projekt och deltar i flera aktiviteter för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.
Välkommen på ett besök!!

Klubbprogram
måndag den 9 mars 2020
Syn- och hörselinstruktör Monica Hassling
Hörsel och syn förändras under livet och det kan påverka vardagen mycket. Strömstads Kommuns syn- och hörselinstruktör Monica Hassling informerar om hjälpmedel vid syn- och hörselnedsättning.

måndag den 23 mars 2020
Lunchmöte

Klubbprojekt
lördag den 28 oktober 2017
Infobrev Panzi Projekt #9
Infobrev #9 Panzi
Om hela dokumenten önskas se - vänligen kontakta Internationella Projekt

söndag den 31 maj 2015
Strömstad Rotaryklubb ställer upp på Panziprojektet!

Strömstad Rotaryklubb ställer upp på Panziprojektet! Engagemang även i grannklubbarna.

Klubbartiklar

Tel: 052619700 E-post: stromstad@rotary.se