..
En del tror att man måste ha en särskild position i samhället för att komma på våra möten. Men vi är en blandning av engagerade personer som gärna bjuder på oss själva. På det viset håller vi uppe Rotarys motto "Service above self". Vi träffas på Hotell Laholmen på måndagar udda veckor kl. 11.45, äter en bit mat och lyssnar på ett intressant föredrag. Förutom detta driver vi ett antal projekt och deltar i flera aktiviteter för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.
Välkommen på ett besök!!

Klubbprogram
måndag den 3 juni 2019
På G i Strömstad
Vår medlem, turistchef Åsa Massleberg, ger oss några smakprov ur, och berättar om SOMMARPROGRAMMET 2019.

måndag den 17 juni 2019
Strömstad Akademi
”Någon” intressant akademiledamot, vilken ej helt klart för tillfället, gästar oss i Strömstad Rotaryklubb.

måndag den 1 juli 2019
IS återkomst - Per-Erik Korström
IS återkomst! Per-Erik Korström utvecklar sina tankar.

måndag den 15 juli 2019
Det ekonomiska läget i världen
Ekonomiprofessor Lars Nordström, årlig populär  gäst hos oss, ger sin syn på främst det ekonomiska läget i världen.

måndag den 29 juli 2019
Rotary Doctors – Information om den viktiga gärning som bedrivs där
Karin Håkansson berättar om den viktiga gärning som bedrivs genom Rotary Doctors.

Klubbprojekt
lördag den 28 oktober 2017
Infobrev Panzi Projekt #9
Infobrev #9 Panzi
Om hela dokumenten önskas se - vänligen kontakta Internationella Projekt

söndag den 31 maj 2015
Strömstad Rotaryklubb ställer upp på Panziprojektet!

Strömstad Rotaryklubb ställer upp på Panziprojektet! Engagemang även i grannklubbarna.

Klubbartiklar

Tel: 052619700 E-post: stromstad@rotary.se