..
En del tror att man måste ha en särskild position i samhället för att komma på våra möten. Men vi är en blandning av engagerade personer som gärna bjuder på oss själva. På det viset håller vi uppe Rotarys motto "Service above self". Vi träffas på Hotell Laholmen på måndagar udda veckor kl. 11.45, äter en bit mat och lyssnar på ett intressant föredrag. Förutom detta driver vi ett antal projekt och deltar i flera aktiviteter för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.
Välkommen på ett besök!!

Klubbprogram
måndag den 2 december 2019
Runda bord med diskussion kring klubbens framtid
Vid dagens lunchmöte blir det diskussion kring klubbens framtid. De medlemmar som inte har möjlighet att delta får gärna kontakta styrelsen med sina synpunkter om vad som skulle göra att de har möjlighet och tid att delta både på möten och i styrelsearbete/kommittéarbete.

måndag den 9 december 2019
Julbord
År 2019-års sista Rotaryträff. Vi träffas och njuter av Restaurang Laholmens goda JULBORD. Tid: 18.30 – så att ALLA skall hinna komma! Ingen sluttid satt !! GOD JUL  och TACK FÖR I ÅR !!

För att delta anmäler man sig till Bosse Karlsson, bosse61987@telia.com, 0526-61987.

Klubbprojekt
lördag den 28 oktober 2017
Infobrev Panzi Projekt #9
Infobrev #9 Panzi
Om hela dokumenten önskas se - vänligen kontakta Internationella Projekt

söndag den 31 maj 2015
Strömstad Rotaryklubb ställer upp på Panziprojektet!

Strömstad Rotaryklubb ställer upp på Panziprojektet! Engagemang även i grannklubbarna.

Klubbartiklar
måndag den 7 oktober 2019