Tisdagen den 7 augusti genomförde vi ett klubbmöte och diskuterade det kommande verksamhetsåret.

Ett dignande vinstbord var uppdukat med delikatesser, vad säger ni om äpplen, fikon, chili, björnbär, broccoli, krondill, mojibär och tomater. Tack Ulf!

Nästa veckas möte (14/8) är förlagt till Höllviken. Det är vårt lilla engångomåretprojekt i augusti när dom Vitryska barnen från Lida är här på läger. Barnen bor annars i fosterhem eller på barnhem och kommer hit för några veckors sommarläger. Vi träffas och äter en god middag till en kostnad av 150:- som oavkortat går till lägerverksamheten eftersom mat och dryck är sponsrat.
Ta gärna med urväxta kläder, spel och leksaker.
Lägret drivs helt av ideella krafter via Glokala folkhögskolan i Malmö.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Sturup Airport Hotel
Bramstorpsvägen 25