Alexander Lärnerhem utsedd till Årets Nätverkare i Svedala 2019

Fyra välkända Svedalaprofiler – Per Asp, Ronnie Katra, Alexander Lärnerhem och John Tegger – gick vidare från nomineringsomgången för Årets Nätverkare i Svedala 2019 till slutomgången.
Arrangerande Svedala-Sturup Rotaryklubb gladdes även detta år åt den stora bredden då de nominerade representerade såväl näringsliv som föreningsliv och folkrörelse.

Slutlig vinnare av Årets Nätverkare i Svedala 2019 blev Alexander Lärnerhem.
Oppositionsrådet och medlemmen i Svedala-Sturup Rotaryklubb, Ambjörn Hardenstedt, överlämnade på klubbens vägnar utmärkelsen till Alexander Lärnerhem vid Rotary-lunchen i samband med Svedala Företagsmässa under fredagen.

Motiveringen för valet av Alexander Lärnerhem är: Med stor passion och enormt driv har Alexander Lärnerhem på kort tid genom en kombination av kompetens och nätverkande lyckats etablera Svedala Företagsmässa som en av Sveriges större företagsmässor. Han har härigenom också skapat tillfälle för många lokala företag, unga företagare och föreningar att skapa nya kontakter och utveckla sina nätverk.

Alexander Lärnerhem har på mindre än tre år lyckats utveckla det begränsade försöket med en SvedalaMässa till en av landets största företagsmässor med cirka 300 utställare. Minst lika stort är Alexanders ambition att utveckla innehållet genom olika samarbeten och nätverk.
Speciellt märks i detta sammanhang samverkan med Ung företagsamhet med 100-talet utställare, NyföretagarCentrum, Leader Söderslätt och Rotary Svedala med grannklubbar.

Tidigare mottagare av utmärkelsen Årets Nätverkare i Svedala är Anna Murgia, Anders Nissen och Stefan Bauer.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

För kompletterande information: Svedala-Sturup Rotaryklubb