PROJEKT - MEDLEMSKAP - PR


FlyBy

Inbjudan till den 17e april, 17:30
Anmäl dig till en kvällsträff på FlyBy på Sturup: maila Torleif på torleifs@telia.com
Eller ring Torleif på 0708 - 76 38 37 och Ralf på 0705-536763


Välkommen till ett event utöver det vanliga!

Lär känna två aktörer inom Sturupsområdet och träffa nya kontakter.

 

FlyBy Events arrangerar flyginspirerande möten & events både på marken och i luften för privatpersoner och företag som vill uppleva och utvecklas tillsammans.

 

Svedala Sturup Rotaryklubb är en ung och aktiv Rotaryklubb, som håller veckomöte på Sturup Airport hotell, med spännande föreläsare och studiebesök. Dessutom ges goda tillfällen till att bredda dit nätverk och stötta klubbens olika projekt. Några av projekten presenteras under kvällen.


Tillsammans inbjuder vi till denna träff, där du bland annat kan vinna en stimulerande upplevelse i FlyBy:s otroliga flygsimulator. Och få en inblick i några av Rotarys spännande hjälpprojekt.

LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

Årets nätverkare 2018

Stefan Bauer Årets Nätverkare i Svedala 2018

 

Fem välkända Svedalaprofiler – Stefan Andersson, Stefan Bauer, Ronnie Katra, Katarina Järvborn och Henrik Nordholm – gick vidare från nomineringsomgången för Årets Nätverkare i Svedala 2018 till slutomgången. Arrangerande Svedala-Sturup Rotaryklubb gladdes speciellt åt den stora bredden 

då de nominerade representerade såväl näringsliv, information, utbildning som natur- och sociala områden.

 

Slutlig vinnare av Årets Nätverkare i Svedala 2018 blev Stefan Bauer. Kommunalrådet och medlemmen i Svedala-Sturup Rotaryklubb, Ambjörn Hardenstedt överlämnade på klubbens vägnar utmärkelsen till Stefan Bauer i samband med prisutdelningarna, som avslutade framgångsrika Svedala Företagsmässa under fredagseftermiddagen.

 

Motiveringen för valet av Stefan Bauer är: För hans stora insatser för att skapa fungerande nätverk kring personer som vårdar sina anhöriga. Han har varit spindeln i nätet då det gäller såväl start som uppbyggnad av Svedala Anhörigförening, som med 380 medlemmar är en av landets största anhörigföreningar.

Stefan har medverkat till uppbyggnaden av ett omfattande samarbete med såväl kommunen och dess personal som med Röda Korset och Värby församling med flera i arbetet med att driva anhörigcafé och informationsträffar i både Svedala och Bara. Han har också lyckats bygga upp ett sponsornätverk med ett 50-talet företag som bland annat finansierar ett 10-tal årliga belöningar till anhörigvårdare.

 

 

Bildtext: Ambjörn Hardenstedt (t h) överlämnar utmärkelsen Årets Nätverkare i Svedala till Stefan Buaer (t v).

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

För kompletterande information: Ulf Selin,           Svedala-Sturup Rotaryklubb
                                                                                       Tel: 0739-684 642
                                                                                       E-post: ulf.selin@telia.com

                                                                                      

 

LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Sturup Airport Hotel
Bramstorpsvägen 25
23032 Svedala

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Julavslutning. Vismarlövs Café & bagarstuga. Ta med vinster till Lotteriet. Anmälan senast 9 dec till KM Annette Strub 0763-103060
2018-12-18 17:00