Täby-Attunda
STOCKHOLMS VÄSTRA

Rotary - ett yrkeskompetensnätverk som gör gott - sammanför mer än en miljon engagerade personer för lokala och globala samhällsnyttiga projekt. Vår klubb Täby-Attunda har träffats sedan 1975 och är idag cirka 40 medlemmar med många olika yrkesbakgrunder i olika åldrar och högt i tak. Vi ingår i ett Rotary-distrikt där nästan 1 på 400 invånare är Rotarian.

Om du är intresserad av att delta som gäst eller bli medlem så hör av dig! Som medlem kommer du inspireras av cirka 30 föredrag/träffar per år och samtidigt utveckla ditt nätverk med bland annat en försäkringsexpert, en kyrkoherde, en ögonspecialist, en hållbarhetskonsult, en konstnär, en arkitekt, en läkare, en rekryteringsexpert, en demograf, specialister, sakkunniga, och VD:ar!

Läs mer om våra aktiviteter på vår facebooksida! Vi har även en Zoom-möteslänk

Stöd våra projekt: Bankgiro 687-4382  Swish 123 583 3918 


måndag den 30 maj 2022
Fåglarnas kärleksliv
George Högsander berättar om fåglarnas beteenden och kärleksliv!
 
måndag den 6 juni 2022
Nationaldag
Vi firar nationaldagen utan Rotarylunch.
 
måndag den 13 juni 2022
Golftävling
 
måndag den 20 juni 2022
Sommarmingel med presidentskifte
 
måndag den 27 juni 2022
Sommaruppehåll
 

måndag den 25 april 2022
Våra tjänstegrenar
Vi rotarianer ger "Service Above Self" Vilka tjänster ("service") handlar det om?
 
måndag den 21 februari 2022
Svea Solar berättade engagerat om solceller
Måndagens klubblunch bjöd på intressant information från Jonas Martinsson och Sylvester Ljungmark från Svea Solar Sverige. De berättade att intresset för at installera solceller just nu är stort, och det märktes inte minst på alla engagerade frågor som ställdes. 

 

 
torsdag den 17 februari 2022
Kultur-kick med insamling till rotarys ungdomsutbyte och stöd till kvinnojouren

– Herta Hillfon-utställningen är otroligt inspirerande, och vi var extra glada över att två av Hertas vänner Gunilla Luiga och Cajsa Tartsay gav oss en personlig visning av Hertas fantastiska skulpturer, säger Ingela Bendrot president i Rotary Täby Attunda. 

 
måndag den 14 februari 2022
Välbesökt lunchmöte

Det var många som längtade efter att ses. Därför blev vårt senaste möte lite kaotiskt – men samtidigt väldigt lyckat! 17 personer hade anmält sig, men 25 kom så det blev både trångt och rörigt. Dagens gäst var Michaela Fletcher, kommunstyrelsens ordförande i Åkersberga kommun sedan 12 år tillbaka. 

 
måndag den 14 februari 2022
Susanne Rudholm välkomnad som ny medlem!

På alla hjärtans dag fick vår nya medlem, advokat Susanne Rudholm sin guldglittrande namnbricka och applåder. Vi ser fram emot EGO-föredraget den 28 februari.

Är du också intresserad av att bli medlem i Rotary? Maila oss på taby-attunda@rotary.se, eller ta en direktkontakt med vår president Ingela Bendrot ingela2bendrot.se tfn 0766 00 2121