Täby-Attunda

NYHETSARTIKLAR

Enebybergs gård från och med nu vår nya mötesplats!

– Det känns jätteroligt att kunna hälsa er alla varmt välkomna till era måndagsluncher, nu på nyrenoverade Triften på Enebybergs gård. Byggnaden, som uppfördes redan 1775, är perfekt för luncher, middagar samt för konferenser. Våra lokaler passar perfekt både till stora ch små möten. Min förhoppning är att Enebybergs gård ska bli en uppskattad mötesplats, både för er och andra Rotaryklubbar säger Stina Wallster som driver Enebybergs gård och som själv är Rotarian.

Spännande föreläsning om Musikåret 1975

27 september hade vi nöjet att gästas av Anders Ericson som på ett inspirerande sätt berättade om musikåret 1973. 1973 var verkligen ett fantastiskt musikår

Anders har ett väldigt stort musikintresse och ordnar musikresor. Har var tidigare under många år VD Sveriges Annonsörer.
Här finns information om musikåret 1973. Vilken är din favoritlåt? Vår programansvarige Per Sörman har satt ihop ett jättebra program för resten av terminen, se kalendern!

Ny President i Täby Attunda!

Idag tillträder Ingela Bendrot som ny president för Rotary Täby Attunda. Ingela Bendrot är 58 år och är född och uppvuxen i Kalmar. Hon bor sedan 24 år tillbaka i Näsby Park i Täby. Hon är vd för Nya Ostkustbanan och driver det egna bolaget Bendrot Kommunikation AB.

Ungdomsutbyte viktig del i Rotarys verksamhet!

En viktig del i Rotarys verksamhet är internationellt ungdomsutbyte. Under det senaste året har vår klubb haft Dirk Odendaal en 17 årig student från Sydafrika på utbyte. På vårt senaste Zoom-möte berättade Dirk om sitt utbytesår i Sverige.
Dirk badar isvak