Täby-Attunda
ArticleView

NYHETSARTIKLAR

Enebybergs gård från och med nu vår nya mötesplats!

– Det känns jätteroligt att kunna hälsa er alla varmt välkomna till era måndagsluncher, nu på nyrenoverade Triften på Enebybergs gård. Byggnaden, som uppfördes redan 1775, är perfekt för luncher, middagar samt för konferenser. Våra lokaler passar perfekt både till stora ch små möten. Min förhoppning är att Enebybergs gård ska bli en uppskattad mötesplats, både för er och andra Rotaryklubbar säger Stina Wallster som driver Enebybergs gård och som själv är Rotarian.

God lunch i vackra lokaler
Som vanligt serveras lunchen kl. 12.00. Kom gärna 11.45 så du hinner ordna med betalningen och mingla! Vi serveras en fin luch bestående av förrättssoppa, huvudrätt (kött/fisk/vegetariskt) och kaffe med kaka. Lunchen kostar 135 kronor för dem som har 10-häfte.12.45 blir det Klubbmöte samt föredragshållare. Mötet avslutas kl. 13.30.

Adressen är Rosenvägen 39 i Enebyberg.
Parkering vid förskolan, ca 20 platser (de som inte är uppmärkta för förskolan). För den som vill/behöver komma närmare gården går det bra att svänga upp på gårdsplanen och parkera utanför huset. Här finns plats för 3-4 bilar.

10-häfte för 1 350 kronor.