Torsby

Midsommarfirandet i Torsby är klubbens allra största och viktigaste aktivitet.

Det traditionella firandet går långt bak i tiden och riktar sig till alla åldrar.
Förutom midsommarfirandet driver klubben flera projekt som stödjer det lokala kultur-, förenings- och idrottslivet.

Välkomna till våra klubbmöten varje torsdag kl. 12.00 på Sahlströmsgården!
(titelbild:
Våra midsommardamer förbereder årets stora fest)

måndag den 30 maj 2022
Styrelsemöte

torsdag den 2 juni 2022

torsdag den 9 juni 2022

torsdag den 16 juni 2022
Klubbmöte

torsdag den 23 juni 2022

torsdag den 30 juni 2022
Presidentbyte

fredag den 28 januari 2022
PHF till Lena Bull
Vår sekreterare och inkommande president Lena Bull har under många år visat stort engangemang i bland annat vårt Rotarydistrikt 2340. Hon fick med denna anledning utmärkelsen 'Paul Harris Fellow (PHF) med en safir' utlämnat av vår distriktsguvernör Anna Laurén-Moritzen i samband med Annas besök hos Torsby RK igår.
PHF till Lena Bull

tisdag den 18 januari 2022
Ny medlem i Torsby RK
Torsdag den 13 januari välkomnade vi vårt nya medlem Roger Snäll i klubben.

onsdag den 6 maj 2015
Egen webbsida för trampbilsrallyt

Under midsommarfirandet arrangeras ett trampbilsrally, en tradition sedan 1963.

måndag den 12 december 2016
Årets stipendiat

Varje år delar Torsby RK ut ett stipendium till en kommuninvånare som har uppnått mycket för samhällets eller idrottens framgång.

torsdag den 7 maj 2015
Årets Kämpe

Torsby Rotaryklubbs stipendium till skolelever.

torsdag den 7 maj 2015
RYLA

RYLA (Rotary Youth Leadership Award) är Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar i åldern 18-30 år. RYLA är ett internationellt program som erbjuds i de flesta länder som har Rotaryklubbar. Ungdomarna erhåller utbildning av mycket hög kvalitet med professionella föreläsare som har stor erfarenhet av olika aspekter av ledarskapsfrågor.

onsdag den 6 maj 2015
Midsommar i Torsby

Vår absolut största aktivitet genomförs varje midsommar i Torsby centrum då vi samordnar Torsbyortens firande.