Torsby

Midsommarfirandet i Torsby är klubbens allra största och viktigaste aktivitet.

Det traditionella firandet går långt bak i tiden och riktar sig till alla åldrar.
Förutom midsommarfirandet driver klubben flera projekt som stödjer det lokala kultur-, förenings- och idrottslivet.

Välkomna till våra klubbmöten varje torsdag kl. 12.00 på Sahlströmsgården!
(titelbild:
Våra midsommardamer förbereder årets stora fest)

torsdag den 5 augusti 2021
Styrelsemöte

torsdag den 12 augusti 2021
Klubbmöte

lördag den 26 juni 2021
Midsommar i Torsby

På grund av pandemin blev det inget midsommarfirande som vanligt i Torsby.

För att ge befolkningen och turister en liten sommarkänsla ändå bestämde Torsby Rotaryklubb att resa en (mid-)sommarstång i Herrgårdsparken.

midsommarstång i Torsby 2021

fredag den 11 juni 2021
Årets Stipendiat 2021
I onsdags utdelades priset 'Årets stipendiat' till Kurt Eide som driver Mattila Fritid i de djupa värmländska skogarna. Kurt har under många år visat stor insats, initiativ och drivit Mattila från att vara en bortglömt  plats i skogen till en riktig pärla med många naturälskare, idrottsentusiaster och kulturintresserade som besökare.

söndag den 21 mars 2021
Årets Stipendiat 2020

Årets stipendium 2020 tilldelades Jan Anders Carlsson, VD för Näckåns Energi AB.

Jan hedras för sina insatser som gynnar det lokala livet i Torsby kommun och främst i Klarälvsdalen.

onsdag den 6 maj 2015
Egen webbsida för trampbilsrallyt

Under midsommarfirandet arrangeras ett trampbilsrally, en tradition sedan 1963.

torsdag den 7 maj 2015
Årets Kämpe

Torsby Rotaryklubbs stipendium till skolelever.

torsdag den 7 maj 2015
RYLA

RYLA (Rotary Youth Leadership Award) är Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar i åldern 18-30 år. RYLA är ett internationellt program som erbjuds i de flesta länder som har Rotaryklubbar. Ungdomarna erhåller utbildning av mycket hög kvalitet med professionella föreläsare som har stor erfarenhet av olika aspekter av ledarskapsfrågor.

onsdag den 6 maj 2015
Midsommar i Torsby

Vår absolut största aktivitet genomförs varje midsommar i Torsby centrum då vi samordnar Torsbyortens firande.