Tranås-Sommenbygden

Ny president i Tranås-Sommenbygdens Rotaryklubb för verksamhetsåret 2021/2022 är Jennie Saxfeldt, som tar över efter Ann-Marie Ljunggren.

Presidentskiftet ägde rum under festliga former på Skullaryd Älgpark utanför Eksjö måndag 20 september. Tacksamma över att restriktionerna lättat efter pandemin var vi ett 20-tal medlemmar och respektive, som tog tillfället i akt att inleda kvällen med en hjort- och älgsafari, för att sedan bevittna överlämnandet av kaptensmössa och Rotary-emblem.

Vi tackar Ann-Marie för hennes insatser och välkomnar Jennie i rollen som president.

En av Skullaryds ståtliga kronhjortarSkullaryds KnutAnn-Marie Ljunggren kröner sin efterträdare Jennie Saxfeldt till president

torsdag den 4 juni 2020
Ann-Marie Ljunggren tar över rodret
Som sig bör när Rotary-året närmar sig sitt slut förrättar vi presidentskifte. Så ock 2020, även om det skedde under ovanligt stillsamma förhållanden.

torsdag den 23 maj 2019
Mattias Lägermo, vår nya Paul Harris Fellow
I samband med presidentskiftet 2019/20 tilldelades Mattias Lägermo Rotarys finaste utmärkelse, Paul Harris Fellow (PHF).

onsdag den 22 maj 2019
Presidentskifte på Hultet
Anne Skoglund lämnar över kaptensmössan till Kristina Ashton, som blir president för Tranås-Sommenbygdens Rotaryklubb 2019/20
Anne Skoglund & Kristina Ashton, avgående resp tillträdande president

måndag den 12 november 2018
Åk utomlands med Rotary!
Visste du att du som är mellan 15-24 år kan få åka utomlands via Rotarys globala kontaktnät?
För mer info, kom och träffa oss på Holavedsgymnasiets Öppet hus den 17 november 2018 kl 10.00-13.00! Eller läs mer på rotarystudent.se

torsdag den 1 november 2018
Kampen mot könsstympning
NAFGEM och Svenska Kyrkan tackar för stöd i kampen mot könsstympning i Tanzania

torsdag den 29 november 2018
Tomteparad
Tomteparad till förmån för jordbävningsdrabbade Indonesien. I Tranås, söndag 8 december 2018.

måndag den 2 april 2018
Star for Life konsert
Tack alla ni som kom på konserten och bidrog till överskottet på 35tkr som delas lika mellan Star for Life's arbete i Afrika och Tranås Majblommekommitté!
Totalt välgörenhetsvärde 74500kr, inkl fribiljetter, lön åt T&T, musiker samt Afrikaner. Lotteriet och fikaförsäljningen drog också in pengar. Styrelsen har beslutat att 2000kr går till ett äldreboende i Tranås (Aktivitetspeng).