Trollhättan

PRESIDENT: Semir Facic

Varmt välkommen till Trollhättans Rotaryklubb!

Jag vill börja med att tacka alla för förtroendet och möjligheten att få leda vår klubb detta Rotary år. Ett år som är väldigt speciellt på flera sätt. Temat för årets Rotary-år – Rotary Opens Opportunities, kan uppfattas på olika sätt. För mig är det väldigt självklart. Rotary är världens största yrkesnätverk på mer än ett sätt. Med den värdegrund och möjligheterna som finns inom Rotary är det också ett nätverk som skapar möjligheter.

Vi har i vår klubb anpassat oss till de digitala mötena på ett väldigt bra sätt tack vare engagemanget och insatserna från klubbkamraterna vilket är glädjande. Våra digitala möten har utvecklats och vi ser att föredragshållare runtom verkligen också anpassat sig och jag är stolt över att vi har förstaklassiga föredrag.

Vi har under flera år diskuterat i vårt distrikt samverkan mellan klubbarna och de senaste åren har det blivit fler och flera sådana tillfällen där vi samverkar och träffas över klubbgränserna. Detta stödjer verkligen årets tema med Rotary som bidrar till de öppna dörrarna och vi ser att yrkesnätverket möjliggör samverkan på lokal och regional nivå, men även nationellt och internationellt. Vi är verkligen ett nätverk som är att räkna med och jag är personligen väldigt glad att vi i distriktet har extra fokus på yrkesnätverket i år.

Rotary är tillbaka där allt började med fokus på ett yrkesnätverk som träffas, utbyter erfarenheter och kunnande som gör skillnad på riktigt.

Nya engagerade medlemmar är alltid välkomna!

Vi ser verkligen fram emot att kunna träffa er alla vänner fysiskt men under tiden fortsätter vi våra digitala möten. Vi fortsätter med våra aktiviteter i stort sett som tidigare dock att vi träffas i annan (digital) form tills vi ser att vi kan återgå till fysiska möten. Tag gärna med en vän till våra möten!

Välkomna önskar

Semir Facic President Trollhättans Rotaryklubb 2020-21