NYHETSARTIKLAR

Guvenörsbesök

2015-09-18

Dagens besök var från distriktsguvernören Ulf Andersson. Han berättade för oss om stororganisationen Rotary, pågående projekt och initiativ från distriktet med gott engagemang.

Det är sannerligen en stor apparat med medlemmar i alla världens hörn som finns runtomkring oss. Ulf inspel idag födde nog många nya tankar bland oss runt lunchborden.

Som ett avslutande ord skickar jag med dagens citat: ”Vi skall med glädje göra det vi är bra på.” Mot slutet passade vi även på att stämma upp i skönsång för jubilaren Lars som fyllt år. Grattis!

/Marcus Pallvid vid tangentbordet

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: trollhattan@rotary.se

Folkets Hus, Kulturhuset