NYHETSARTIKLAR

Sommarens sista gemensamma möte

2015-08-22

Ett besök från RC Prag International gjorde att sommarens sista gemensamma möte flyttades från måndag till fredag. Vi fick också lyssna till Jan Westerlund som berättade "Troll Story".

FlaggbytePrags RCs ordförande berättade om sin aktiva klubb med mottot "Having fun and doing good". Hos dem siktar medlemmarna på att ha mer än bara stillasittande träffar och bjuda in samhället till sina projekt.

Jan följde sedan upp med en imponerande resa där vi fick höra om att se möjligheter i allt, utforskat nya arenor och framtiden. Det pratades om både fram- och motgångar, dåtid och även nya satsningar där en stor investering väntar för att nå nya marknader inom dentalbranschen.

Ett minnesvärt citat från dagens träff kommer från Jan."My father was an opportunist. A true entrepreneur witch means my mother was a nervous wreck trying to keep an eye on the bookkeeping."

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: trollhattan@rotary.se

Folkets Hus, Kulturhuset