PROJEKT - Lokala projekt

Språkkafé i Trollhättan

2015-01-01

Under språkcaféet ges nyanlända möjlighet att byta erfarenheter och skapa relationer med högskolans studenter och personal. På språkcaféet träffas ett trettiotal personer under lättsamma former, under en fikastund för att träna på det svenska språket. Här delas erfarenheter, historier och nya kontakter skapas. Ingen föranmälan krävs utan du kommer och går när det passar.

Vår förhoppning att dessa lättsamma möten skall skapa nya vänskaper, sprida kunskap och bidra till ett öppnare klimat. Klubbens medlemmar och andra intressenter välkomnas att delta.

Arrangemanget genomförs tillsammans med Studentkåren vid Högskolan Väst och Högskolan Väst.

Praktiskt information

Datum: Torsdagar 28 september, 26 oktober, 30 november och 14 december.

Tid: 16 - 17

Plats: Centralcafét på Högskolan Väst (Studentcafét)

Övrigt: Kostnadsfritt deltagande och ingen anmälan. På plats bjuds det på kaffe och lättare tilltugg.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: trollhattan@rotary.se

Scandic Hotell Swania