PROJEKT - Lokala projekt

Business Network

2017-09-08

Rotary Business Network är ett nätverk för att skapa kontakter mellan människor i en yrkesverksamhetsroll som kan resultera och skapa affärsmässigt utbyte och förståelse mellan olika branscher, företag och yrkesroller.

Träffarna genomförs över en frukost på Innovatum-området i Trollhättan där Rotarianer och dess gäster är välkomna att delta. Under träffarna får deltagarma presentera sig själva och de utmaningar man står inför. Möjligheten finns då att någon på plats kan sitta på en kontakt eller lösning på denna utmaning.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: trollhattan@rotary.se

Scandic Hotell Swania