PROJEKT - Lokala projekt

Julklappsinsamling

2017-11-01

Tillsammans med Scandic Swania samlar Trollhättans Rotary varje år in julklappar som överlämnas till Verdandi i Trollhättan för att glädja besökare vid deras julbord på julafton. Temat för julbordet är ”Jul i gemenskap i en stress- och alkoholfri miljö”.

I första hand är det barn som besöker julbordet som får julklappar fast under årens lopp har givmildheten varit stor så att det räckt även till de äldre besökarna.

Swania står för mottagningen av julklapparna, där man även erbjuder inslagning. De som lämnar uppmanas att märka sina julklappar om det passar en flicka eller pojke samt gärna ålder.

Julklappsinsamlingen är nu inne på sitt femte år, och av tradition brukar Presidenten eller Past President besöka julbordet och önska god jul.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: trollhattan@rotary.se

Folkets Hus, Kulturhuset
Kungsgatan 25
461 30 Trollhättan

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:15

Lunchmöte om RLI - Vad är Rotary Leadership Institute?
2019-11-15 12:15