Trollhättan Rotaryklubb är ett aktivt nätverk bestående av ca 110 samhällsengagerade medlemmar, inom ett flertal olika branscher och yrkesområden. Vi samlas för att nätverka och tillsammans engagera oss i samhällsfrågor där vi gemensamt kan påverka.

Välkommen som gäst på våra möten!

Vi träffas på fredagar för mingel, föredrag och gemensam lunch på Folkets Hus - Kulturhuset i Trollhättan. Mötet startar klockan 12:15 men kom gärna tidigare för att hinna mingla. Det finns någon på plats för att ta emot senast klockan 12:00.

Klubbprogram
Klubbprojekt
måndag den 1 januari 2018
Barnen i skyddade boenden
I Trollhättans kommun finns Kvinnojouren som stödjer kvinnor och barn som tvingats lämna sitt hem
pga misshandel och missförhållanden i relationen. Ofta har de mycket dålig ekonomi, det de fått med
sig är kläderna de har på sig.

onsdag den 1 november 2017
Julklappsinsamling
Tillsammans med Scandic Swania samlar Trollhättans Rotary varje år in julklappar som överlämnas till Verdandi i Trollhättan för att glädja besökare vid deras julbord på julafton. Temat för julbordet är ”Jul i gemenskap i en stress- och alkoholfri miljö”.

fredag den 8 september 2017
Business Network
Rotary Business Network är ett nätverk för att skapa kontakter mellan människor i en yrkesverksamhetsroll som kan resultera och skapa affärsmässigt utbyte och förståelse mellan olika branscher, företag och yrkesroller.

söndag den 20 december 2015
Julfest för de äldre
En traditionsenlig julfest arrangeras för de äldre i Trollhättan och genomförs i Missionskyrkan.

onsdag den 6 maj 2015
Stöd till Musikskolan i Aluksne, Lettland

Trollhättan Rotaryklubb driver sedan många år ett projekt i staden Aluksne, Lettland.

E-post: trollhattan@rotary.se

Folkets Hus, Kulturhuset