Trollhättan
STOCKHOLMS VÄSTRA

PROGRAM

Frukostmöte på Zoom: Ett liv på planeten. Med eller utan biologisk mångfald?

Tidpunkt:
Adress: Digitalt, Zoom


Klubben har ett flertal träffar under året där vi gemensamt träffas, utbyter erfarenheter, samtalar om ens vardag och får lyssna på en intressant föredragshållare. Temana och personerna varierar från tillfälle till tillfälle. 

I september 2020 släpptes David Attenboroughs film ‘Ett liv på vår planet’ och hans bok med samma titel. Dagens talare är Jane Ekstam. Jane kommer presentera några idéer från boken, som är både ett vittnesbörd och en vision. Attenborough, som har fyllt 94 år, presenterar båda skrämmande och positiva tankar om vår planet och dess framtid. Det finns hopp!

Digitala klubbmöten

Under rådande pandemi sker av våra klubbmöten på digitalt sätt. Vi testar även att förlägga mötestiderna både frukost, lunch, eftermiddag och kväll för att variera tillfällena som passar våra klubbmedlemmar och föredragshållare bäst. 

Hur ansluter jag mig?

Vi använder då verktyget Zoom som är enkelt att ansluta sig till via app på valfri enhet (dator, telefon eller platta). Behöver du hjälp med att ansluta dig finns det instruktioner i utskicket som kommer i samband med mötet. Att skapa ett konto på Zoom är gratis och du gör det här (det går också att tillfälligt ansluta). I samband med att veckomailet skickas ut får du även den aktuella möteslänken. Saknar du mailet? Kontakta klubbordföranden så hjälps vi åt.