Trollhättan
STOCKHOLMS VÄSTRA

PROGRAM

Business Network på Zoom: OBM, Organizational Behavior Management

Tidpunkt:
Adress: Digitalt, Zoom


Välkommen till nästa möte med Rotary Business Network, som kommer att kretsa kring OBM, Organizational Behavior Management.

Varför beter sig medarbetarna som de gör? Och hur kan man som ledare motivera dem till ett beteende som verkligen ger resultat och förändring som fungerar?

Många har säkert erfarenhet av att man är överens med medarbetarna när besluten fattas – men ändå blir det ingen förändring. Allt är som vanligt.

Under ledning av Göran Fredriksson kommer vi att diskutera varför det ibland blir så – och vad man kan göra i stället.

Den här gången inleds mötet av en extern gäst, Magnus ”Ölme” Eriksson. Magnus, som är välkänd i Trollhättan, har många års erfarenhet av ledarskap i bagaget och vet vad som funkar – och vad som inte gör det. 

Digitala klubbmöten

Under rådande pandemi sker av våra klubbmöten på digitalt sätt. Vi testar även att förlägga mötestiderna både frukost, lunch, eftermiddag och kväll för att variera tillfällena som passar våra klubbmedlemmar och föredragshållare bäst. 

Hur ansluter jag mig?

Vi använder då verktyget Zoom som är enkelt att ansluta sig till via app på valfri enhet (dator, telefon eller platta). Behöver du hjälp med att ansluta dig finns det instruktioner i utskicket som kommer i samband med mötet. Att skapa ett konto på Zoom är gratis och du gör det här (det går också att tillfälligt ansluta). I samband med att veckomailet skickas ut får du även den aktuella möteslänken. Saknar du mailet? Kontakta klubbordföranden så hjälps vi åt.