Lunchmöte om Distriktskonferensen (OBS! Mötet hålls på Folkets hus)

Tidpunkt:
Address:

Välkomna tillbaka till våra traditionella och trevliga lunchmöten. Denna gång på Folkets hus i Trollhättan!

Vi samlas utanför Appolon kl.12:00, för att gå och äta kl.12:15. Folkets Hus bjuder på lunchen och pengarna går istället till något av Rotarys projekt.

Efter vi har ätit, startar mötet ca.12:45. Bjud gärna med någon du tror skulle uppskatta vårt nätverk och lunchmöte!

Under dagens möte: Jonas Torrestad kommer att berätta lite om Folkets Hus, i övrigt är programmet oförändrat.

Arbetsgruppen som jobbar med den kommande Distriktskonferensen kommer att berätta om deras arbete och hur upplägget kring konferensen ser ut.

E-post: trollhattan@rotary.se

Scandic Hotell Swania