Språkcafé för goda samtal

Tidpunkt:
Address:

På språkcaféet träffas ett tjugotal personer under lättsamma former, under en fikastund för att träna på det svenska språket. Här delas erfarenheter, historier och nya kontakter skapas. Ingen föranmälan krävs utan du kommer och går när det passar.

Vår förhoppning att dessa lättsamma möten skall skapa nya vänskaper, sprida kunskap och bidra till ett öppnare klimat. Klubbens medlemmar och andra intressenter välkomnas att delta.

Arrangemanget genomförs tillsammans med Studentkåren vid Högskolan Väst och Högskolan Väst.

Vårens datum: Torsdagarna den 28/2, 28/3, 25/4, 23/5
Plats: Centralcafét på Högskolan Väst (C-huset, "Studentcafét")
Övrigt: Kostnadsfritt deltagande och ingen anmälan. På plats bjuds det på kaffe och lättare tilltugg.

Bjud gärna in vänner, bekanta och främlingar till våra träffar för att sprida möjligheten! Välkommen!

E-post: trollhattan@rotary.se

Folkets Hus, Kulturhuset