Frukost med Business Network

Tidpunkt:
Address:

Välkommen på frukostmöte med Business network.

Affärsnätverket skapar kontakter mellan människor i en yrkesverksamhetsroll som kan resultera och skapa affärsmässigt utbyte och förståelse mellan olika branscher, företag och yrkesroller. Vår ambition är att inspirera och hjälpa varandra med idéer, kontakter och att hålla de medverkande uppdaterade i vad som händer i det regionala näringslivet.

Priset för frukosten är 60 kr per person och det betalas på restaurang Nova. För att Nova ska kunna planera så önskar vi din anmälan via mail senast onsdagen innan träffen.

Anmälan görs genom att maila till Bengt Isberg på bengt@viavigoris.se.

Datum för samtliga träffar är: 22/2, 29/3, 26/4 samt 31/5.

E-post: trollhattan@rotary.se

Scandic Hotell Swania