PROGRAM

Frukost med Business Network

Tidpunkt:
Address:

Fredagen den 30 augusti är det åter dags att starta upp Rotary Business Network. Vi träffas som vanligt mellan klockan 7.30 - 9.00 på restaurang NOVA på Innovatum. Vi inleder med en gemensam frukost där vi ger en kort introduktion om Rotary Business Network riktat till nya medlemmar och fortsätter sedan samtalet.

Frukostträffarna inträffar i år fredagarna: 30 augusti, 27 september, 25 oktober och den 29 november.

För att Nova ska kunna planera så önskar vi din anmälan via mail senast den (26/8, 23/9, 21/10, 25/11). Maila till tos@leissner.se.

Priset för frukosten är 65 kr per person och det betalas på restaurang Nova.

// Teman på träffarna //
Vi kommer vid första mötet att ha ett öppet forum där du får möjlighet att ta upp en viktig fråga. Vi i kommittén önskar också föra en dialog kring över hur vi kan utveckla vårt nätverk vidare inför höstens kommande möten.

Vi hälsar dig välkommen till våra frukost- och nätverksträffar 2019 och ser fram emot ännu ett givande och utvecklande möten tillsammans.

Nätverkskommittén genom Göran Fredriksson, Maria Stommendal, Semir Facic, Torbjörn Svensson, Fredrik Fryklund och Bengt Isberg

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: trollhattan@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Folkets Hus, Kulturhuset
Kungsgatan 25
461 30 Trollhättan

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:15

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Lunchmöte
2020-06-05 12:15