Frukost med Business Network

Tidpunkt:
Address:

Fredagen den 30 augusti är det åter dags att starta upp Rotary Business Network. Vi träffas som vanligt mellan klockan 7.30 - 9.00 på restaurang NOVA på Innovatum. Vi inleder med en gemensam frukost där vi ger en kort introduktion om Rotary Business Network riktat till nya medlemmar och fortsätter sedan samtalet.

Frukostträffarna inträffar i år fredagarna: 30 augusti, 27 september, 25 oktober och den 29 november.

För att Nova ska kunna planera så önskar vi din anmälan via mail senast den (26/8, 23/9, 21/10, 25/11). Maila till tos@leissner.se.

Priset för frukosten är 65 kr per person och det betalas på restaurang Nova.

// Teman på träffarna //
Vi kommer vid första mötet att ha ett öppet forum där du får möjlighet att ta upp en viktig fråga. Vi i kommittén önskar också föra en dialog kring över hur vi kan utveckla vårt nätverk vidare inför höstens kommande möten.

Vi hälsar dig välkommen till våra frukost- och nätverksträffar 2019 och ser fram emot ännu ett givande och utvecklande möten tillsammans.

Nätverkskommittén genom Göran Fredriksson, Maria Stommendal, Semir Facic, Torbjörn Svensson, Fredrik Fryklund och Bengt Isberg

E-post: trollhattan@rotary.se

Folkets Hus, Kulturhuset