Uddevalla-Byfjorden

KLUBBENS HISTORIA

Bästa klubbmedlemmar!

Det blev presidentbyte efter många om och men den 28 augusti 2020. Det har varit och är fortsatt en annorlunda verklighet vi lever i. Denna fredag lämnade Brynja över kedjan och uppdraget vidare till Mattias Johansson.

Mattias och Brynja.

-----

Vi har nu beslutat att enbart hålla elektroniska möten fr.o.m. 13 november 2020, beroende på den ökade smittspridning av Covid-19 som nu grasserar!

Förhoppningsvis kan det snart återgå till det normala igen, med fysiska möten, så vi får träffas och umgås.

Kom tillbaka till denna sida för att få veta - vi ska försöka hålla oss uppdaterade.

Vi vill önska alla en fin vår trots omständigheterna!

Läs mer på www.uddevalla-byfjordenrotary.se.

Varmt välkomna till Uddevalla Byfjordens Rotaryklubbs hemsida.

Vi är en aktiv och trivsam klubb med mycket värme och gemenskap. Vi träffas på i vanliga fall fredagar för att få ta del spännande föredrag och njuta av en god lunch.

Är du nyfiken på vad som händer hos oss så kika in på vår Facebooksida, den är alltid uppdaterad med senaste nytt. Man hittar oss på adressen www.facebook.com/rotarybyfjorden

Vi har alltså en hemsida till. Gå till adressen www.uddevalla-byfjordenrotary.se.

Välkommen!