Uddevalla-Byfjorden

KLUBBENS HISTORIA

Bästa klubbmedlemmar!

Det blev presidentbyte efter många om och men den 28 augusti. Det har varit och är fortsatt en annorlunda verklighet vi lever i. Denna fredag lämnade Brynja över kedjan och uppdraget vidare till Mattias Johansson.

Mattias och Brynja.

-----

Nu är vi igång igen med fysiska möten - under iakttagande av restriktionerna för Covid-19. Vi finns numera varje fredag på Best Western Hotel Carlia, men försiktigtvis ber vi alla medlemmar att noga förvissa sig om att fredagsmötet inte är inställt, detta för att undvika att man åker dit i onödan. Förhoppningsvis kan detta fungera framgent.

Vi har nu också genomfört flera möten elektroniskt via nätet. Det fungerade utmärkt och vi kommer förhoppningsvis att upprepa detta. Våra medlemmar får meddelande om när det är dags.

Vi vill önska alla en trevlig och skön avslutning på sommaren trots omständigheterna!

Läs mer på www.uddevalla-byfjordenrotary.se.

Varmt välkomna till Uddevalla Byfjordens Rotaryklubbs hemsida.

Vi är en aktiv och trivsam klubb med mycket värme och gemenskap. Vi träffas på i vanliga fall fredagar för att få ta del spännande föredrag och njuta av en god lunch.

Är du nyfiken på vad som händer hos oss så kika in på vår Facebooksida, den är alltid uppdaterad med senaste nytt. Man hittar oss på adressen www.facebook.com/rotarybyfjorden

Vi har alltså en hemsida till. Gå till adressen www.uddevalla-byfjordenrotary.se.

Välkommen!