NYHETSARTIKLAR

Tomten på Torp

2017-12-12

Tomten på Torp
Tomten var på Torp och hälsade på  9 - 10 december. Alla barn var välkomna att lämna sina önskelistor och berätta för tomten vad de önskade sig. Klicka i rubriken för att läsa mer.

Läs även mer på vår Facebooksida!

Det var de tre Rotaryklubbarna i Uddevalla, Uddevalla Byfjorden, Uddevalla Skansen och Ljungskile som delar på tre veckoslut för att barnen ska kunna lämna sina önskningar.

I gengäld kommer det att byggas minst två nya skyddade källor i Kenya.

Tomten hade även en liten hälsning till de barn som inte hade möjlighet att komma. Klicka HÄR för att höra vad tomten säger (10 sekunder).

Barnen hälsade på hos Tomten!

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: uddevalla-byfjorden@rotary.se

Riverside
Museigatan 2