Varmt välkomna till Uddevalla Byfjordens Rotaryklubbs hemsida.

Vi är en aktiv och trivsam klubb med mycket värme och gemenskap. Vi träffas på fredagar för att få ta del spännande föredrag och njuta av en god lunch på Riverside, Alex´s Gastronomi.

Är du nyfiken på vad som händer hos oss så kika in på vår Facebooksida, den är alltid uppdaterad med senaste nytt.

Ni hittar oss på följande adress  www.facebook.com/rotarybyfjorden

Klubbartiklar
lördag den 17 februari 2018
rentvattenikenya.se
www.rentvattenikenya.se
Nu finns en alldeles egen sida för vårt vattenprojekt.

Adressen är www.rentvattenikenya.se

Surfa dit genom att klicka på bilden eller länken ovan. Projektet drivs ihop av
  • Ljungskile Rotaryklubb
  • Trollhättan Rotaryklubb
  • Uddevalla Byfjorden Rotaryklubb
  • Uddevalla Skansen Rotaryklubb

fredag den 2 februari 2018
Nya medlemmar
Nu har vi fått ytterligare tre medlemmar. De kommer från den nedlagda klubben i Lysekil och är hjärtligt välkomna till oss.

fredag den 19 januari 2018
Besök av distriktsguvernören
DG, presidenten och AG

Distriktsguvernör Hans Olov Jönsson besökte oss vid mötet den 19 januari. Det blev en frisk fläkt som blåste runt en stund bland oss församlade medlemmar.

tisdag den 12 december 2017
Tomten på Torp
Tomten var på Torp och hälsade på  9 - 10 december. Alla barn var välkomna att lämna sina önskelistor och berätta för tomten vad de önskade sig. Klicka i rubriken för att läsa mer.

Läs även mer på vår Facebooksida!

fredag den 1 december 2017
Skyddade källor i Kenya
Flicka vid skyddad källa

Uddevalla Byfjordens Rotaryklubb ingår i projekt "Skyddade källor i Kenya", där rotaryklubbar samverkar för att bygga källorna.
De övriga klubbarna är Ljungskile, Trollhättan och Uddevalla Skansen Rotaryklubbar.

Här nedan finns två filmer om hur det går till att bygga en källa. Klicka på länkarna för att komma till YouTube.

Skyddade källor i Kenya - kort version ca 9 minuter.

Skyddade källor i Kenya - längre version ca 33 minuter.

onsdag den 11 oktober 2017
Höst
Höst och våra möten rullar på för fullt. Många spännande föredrag kommer det att vara en massa fredagar framgent. Vår president Kent Hägg ser till att vi har givande möten på fredagar mellan 12:15-13:15.

Vi träffas alltid på Riverside, Alex gastronomi.

Klubbprogram
fredag den 25 maj 2018
Inställt möte

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Riverside
Museigatan 2