NYHETSARTIKLAR

Tomtar på Torp

2018-12-22


Helgen 21-23 december var det Uddevalla Skansen som bebodde julstugan på Torp. Det var tredje helgen i december som representanter från Rotary spridit trivsel, skumtomtar, reflexer och information om Rotarys projekt för Rent vatten i Kenya, klädda i skägg och tomteluvor. 

Julstugan har stått utanför Sportshopen i B-huset. En riktig lyxvariant av tomtehus! Tusentals människor passerade och nästan alla verkade uppskatta vår aktivitet. Många, många barn har kommit fram och pratat med tomten och suttit i knät och blivit fotograferade. Så trivsamt och glädjefyllt för både stora och små!

Tillsammans med rotaryklubbarna Uddevalla Byfjorden och Ljungskile har vi sponsrats av Torp Köpcentrum och kan nu bygga ytterligare två källor för Rent vatten i Kenya. Läs mer på rentvattenikenya.se
 


facebook share button twitter share button linkedin share button

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: uddevalla-skansen@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Alex Gastronomi
Riverside, Museigatan 2
451 50 Uddevalla

Ordinarie mötestid: Torsdagar 12:15

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Simning i världsklass, Dennis Fredriksson berättar om Swim Open Stockholm och Nordic Swim Tour
2020-04-16 12:15