NYHETSARTIKLAR

Presidentskifte

2019-07-04

Johan och Ingela

Torsdagen den 27 juni, vid Rotaryårets sista lunchmöte, övergick presidentskapet från Ingela Haglund Hansson till Johan Birging. Ingela Haglund Hansson avtackades med blommor och ett varmt tack för insatsen under 2018/2019. Hennes ”valspråk” har varit Vi gör det tillsammans! Under den devisen har arbetet flutit fint och medlemmarna har deltagit i flera angelägna projekt såsom vattenprojektet i Kenya och matkassar i juletid till behövande på hemmaplan. Johan Birging kommer att fortsätta i samma anda men väckte vid lunchmötet nyfikenhet och lust inför det kommande året genom att betona att det är viktigt att få känna upptäckarglädje i Rotarys arbete. Nya kunskaper och nya möten tillsammans med gemenskapen i klubben skapar styrkan att dela med sig av erfarenheter och tid i Rotarys anda. Veckans föredrag stod Skärgårdsbåtarnas VD Linda Gjerdrum för när hon presenterade årets program och nyheter.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: uddevalla-skansen@rotary.se

Alex Gastronomi
Riverside, Museigatan 2