NYHETSARTIKLAR

Distriktsguvernören Jerry Brattåsen presenterar sig.

2019-09-13

GD och Presidenten
Distriktsguvernören Jerry Brattåsen och klubbens preident Johan Birging.

Torsdagen den 12 september hade klubben besök av Distriktsguvernören Jerry Brattåsen och biträdande distriktsguvernören Per Frykner. Varje år under hösten besöker DG alla klubbarna i distriktet. Aktuellt tema för rotaryåret 2019/2020 är Rotary en stark del av samhället. Vilket ligger i linje med världspresidentens valsråk "Rotary Connects the World". Brattåsen är född och uppvuxen i Göteborg, har ett skiftande och rikt yrkesliv bakom sig och är nu som pensionär bosatt i Alingsås. Som viktiga delar i Rotarys arbete är bland annat följande fokusområden:
- Främja fred
- Stödja utbildning
- Bekämpa sjukdomar
- Rent vatten och sanitet
- Få lokala ekonomier att växa
- Kvinnors och barns hälsa

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: uddevalla-skansen@rotary.se

Alex Gastronomi
Riverside, Museigatan 2
451 50 Uddevalla