NYHETSARTIKLAR

Distriktskonferens i Trollhättan

2019-10-20

Lördagen den 19 oktober hade Rotarys Distrikt 2360 konferens på Högskolan Väst i Trollhättan. En lärorik och givande dag med bortåt 200 deltagare från västra Sverige.

Konferensen var anordnad av Trollhättans Rotaryklubb och temat för dagen var Tillsammans. Högskolans rektor, Martin Hellström, inledde med att redogöra för hur skolan arbetar för att utveckla mötet mellan akademi och omvärld. Bland programpunkterna märktes också End Polio Now med Per Haglind och projektet Rent vatten i Kenya med Bengt Frisk. Carl-Wilhelm Stenhammar berättade livfullt om att Göteborg kommer att ansöka om att få arrangera Rotary World Convention år 2027. Rotarys utbytesstudenter erbjöd ett färgstarkt inslag med musik och framträdanden och som avslutning fick deltagarna en bejublad föreläsning av Christer Olsson under rubriken Tillsammansprojektet.

Konferensen moderator Ulrika Leyon Bertilsson, Guvernören Jerry Brattåsen m.fl.
bild 2
Ett smittande och sprittande gäng ungdomar från olika Rotaryklubbar runt om i världen.
Ch Olsson
Så mycket klokskap och inspirerande energi! Christer Olsson in action.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: uddevalla-skansen@rotary.se

Alex Gastronomi
Riverside, Museigatan 2