President: Maria Hedblom

Rotary är en unik organisation som jag är glad och stolt över att få representera! Rotarys kärnvärden såsom tjänande, kamratskap, mångfald, integritet och ledarskap är viktiga för mig och som jag försöker efterleva.

Umeå Rotaryklubb är idag en sammanslagning av Umeå Rotaryklubb och Umeå Västra. Tillsammans har vi under vårt första verksamhetsår skapat förutsättningar för ett långsiktigt och engagerande klubbverksamhet, vilket jag som president de kommande åren vill fördjupa och fortsätta verka efter.

Umeå Rotaryklubb är en härlig klubb bestående av spännande människor inom ett stort åldersspann, rik på erfarenheter och kompetenser.

Cinco Restaurante
Renmarkstorget 5A