President: Björn Tunemalm

Björn Tunemalm
Jag heter Björn Tunemalm och är President i Umeå RK under 2016-17.
Normalt jobbar jag som akustiker på Tunemalm Akustik AB som är ett familjeföretag som min pappa Lennart startade redan 1966.
Till vardags tränar jag för min 7e Ironman innan skidsäsongen tar över med siktet på Vasaloppet m.m.
I år tänker jag verka för integrering av nytillkommna till Umeå. Jag vill öppna vårt nätverk inom Rotary så att nytillkommna får en möjlighet att komma in i samhället och i arbetslivet. Många som kommer till sverige är välutbildade men saknar dom rätta kontakterna vöer att etablera sig.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Kafe Station
Östra Rådhusgatan 2 C