Upplands-Bro

tisdag den 21 juli 2020
Räk-kryss
Vi åker tillsammans på Räk-kryssning från Kungsängen brygga. Pris 425 kr för resa, räkor & tillbehör och underhållning. Boka din resa på www.rederimalarstaden.se. Meddela Birgitta Dickson ditt bokningsnummer så försöker vi ordna så att vi får sitta tillsammans. Boka i tid innan biljetterna tar slut!

fredag den 21 augusti 2020
Sommarminnen
Varmt välkommen till Rotaryårets första möte! Vår nya president hälsar välkommen! Vi samlas traditionsenligt och berättar sommarminnen. Vi försöker ordna uppkoppling via Zoom för de som av "virustekniska" skäl inte kan komma fysiskt. Meddela Birgitta Dickson en vecka innan om du vill delta via Zoom. Vi kommer att sitta inohus och då hoppas vi att Zoom-uppkopplingen ska fungera.

fredag den 28 augusti 2020
EGO-föredrag
Vi har fåttt flera nya medlemmar senaste året och ska nu få ta del av några intressanta EGO-föredrag. Jan Lannefelt och Torsten Augrell till inleder hösten.

fredag den 20 november 2020
En musikskapare av rang
Den oerhört produktive och flerfaldigt belönade tonsättaren, tillika vår klubbmedlem, Daniel Börtz, presenterar sitt skapande och då alldeles särskilt det nya verk som har premiär i november. Operor, konserter för såväl orkester som solister liksom tonsättningar av många klassiker finns på Daniels digra lista.