Klubbprogram
fredag den 28 september 2018
Infrastruktur - hur då?

Infrastruktursatsningar i länet med fokus på Arlanda - Lars Almqvist & Rolf Dickson Könberg (båda från WAK Infraparners) berättar om sitt arbete

fredag den 5 oktober 2018
REFO - en social innovation
Liselotte Norén. engagerad Rotarian och social entreprenör berättar om sitt viktiga arbete med återbruk, inkludering och empowerment.

fredag den 12 oktober 2018
Äventyrsresan!
Lars Axelsson tar oss med på sin Äventyrsresa på andra sidan det stora havet!

fredag den 19 oktober 2018
EGO-föredrag!
Våra nya medlemmar Gitte Christensen och Marie Engström håller sina EGO-föredrag!

fredag den 26 oktober 2018
vakant

fredag den 2 november 2018
Tjusningen med Tjusta
Vi besöker Tjusta handel och café, där entusiasten Elisabeth Hållbus guidar vid de gamla skolhusen och berättar deras spännande historia  Vi beställer dit lunchmat varför du behöver anmäla dig i förväg. Skjuts kan ordnas för den som inte har egen bil.

fredag den 9 november 2018
I demokratins tjänst!
Margareta Cederfelt, Rotarian, riksdagsman, vice ordförande i OSSE (organisationen för säkerhet och samarbete i Europa) berättar om alla sina uppdrag som valobservatör runt om i världen.

fredag den 16 november 2018
Guvenörsbesök
Årets guvernör Magnus Elfwendahl besöker oss, tillsammans med ass guv Torbjörn Rindås. Samtal om både klubben och distriktet väntas!

fredag den 23 november 2018
Är du hållbar?
Anna Björklund är hållbarhetsstrateg. Men vad gör en sån? Vad betyder hållabrt? I vilet avseende? Och är du hållbar? Kom och få veta allt om hållbarhet - detta nu så aktuella begrepp!

fredag den 30 november 2018
Kultid och fritur
 Hannah Rydstedt, ny chef över Kultur och Fritid i Upplands-Bro kommun berättar om sitt uppdrag, hur hon ser på verksamheten här och vad vi från Rotary kan bidra med.

fredag den 7 december 2018
Ny chef på gammal bank!
Magnus Bromark, är ny VD för Sparbanken i Enköping, en bank som funnits sdan 1835. Han berättar om banken, sitt arbete och om hur han ser på bankens roll i det omkringliggande samhället.

fredag den 14 december 2018
Rätt person på rätt plats - är det alltid Sven Svensson?
Tomas Stens, chef över Näringsliv, Arbetsmrknad, Vuxenutbildning och SFI, diskuterar över den finurliga arbetsmarknaden kontra integrationsfrågan. Skriande brist på arbetskraft och samtidigt inflyttning av personer med både utbildning och arbetslivserfarenhet!

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: upplands-bro@rotary.se

Golfrestaurangen i Kungsängen