Klubbprogram
fredag den 14 december 2018
Rätt person på rätt plats - är det alltid Sven Svensson? & Årsmöte
Tomas Stens, chef över Näringsliv, Arbetsmrknad, Vuxenutbildning och SFI, diskuterar över den finurliga arbetsmarknaden kontra integrationsfrågan. Skriande brist på arbetskraft och samtidigt inflyttning av personer med både utbildning och arbetslivserfarenhet!

fredag den 18 januari 2019
Bro - Trädgårdsstad & Tegelhag
Vad händer i Bro? Jo, här ska utvecklas en Trädgårdsstad och hela Tegelhagenområdet står inför en massiv utbyggnad. Rotarys egen "byggexpert" Joakim Brofalk kommer att tillsammans med byggbolaget Magnolia att visa och berätta om allt som är på gång.

fredag den 25 januari 2019
Gå från anställd till egen i rörmokeriets underbara värld
Mikael Wranding, Håbo 2017, har gått från anställd till egen. Hur gör man, hur vågar man och vad händer sedan?

fredag den 1 februari 2019
Ignis och hur man begraver
Jan-Olov Andersson, VD för Ignis gerom begravningens historia, och då särskilt Ignis.

fredag den 8 februari 2019
Akvarell och montypi
Konstnären och företagaren Birgitta Gure berättar om sitt konstnärsskap.

fredag den 15 februari 2019
Att leda en brandkår
Ida Texell, chef över Attunda brandkår ger oss en inblick i jobbet som brand- och räddningschef.

fredag den 22 februari 2019
Viltvård i fokus
Kommunens viltvårdare Göran Nilsson berättar om sitt uppdarg bland flora & fauna

fredag den 1 mars 2019
Att förebygga brott - hur gör man?
Albin Näverberg från Polisen lär oss hur vi kan förebygga brott!

E-post: upplands-bro@rotary.se

Golfrestaurangen i Kungsängen