President: Christer Hanefalk

Rotary Upplands Väsby-Bredden är en klubb för utveckling.

Vi har ett intressant utbud av föredrag.
Dessa kan handla om personlig utveckling, utveckling av nya tekniker, hur man kan arbeta
med hållbar utveckling, nya marknader eller reseberättelser.
Alla föredrag är utvalda för att vara intresseväckande och bidrar med kunskap och förståelse
inom olika områden och branscher.

Vår klubb har lång erfarenhet att arbeta i projekt som kräver uthållighet och god kvalitet.
Det största nuvarande projektet är den s.k. drogsnurran.
Ett verktyg för skolungdomars föräldrar att se tecken på drogbruk.
Mer än 200 000 har distribuerats.

Klubben har medlemmar med omfattande erfarenhet av bland annat näringsliv och politik.
Våra medlemmar ger klubben dess puls.

Vi ses på frukostmöte på måndagarna. Många tycker att det är en perfekt start på veckan.

Några av fördelarna av vara del av vår klubb är tillgången till ett större personligt nätverk.
Det gäller både lokalt och internationellt. Man får göra något bra för sina medmänniskor.
Möjligheter att genom engagemang få egen personlig utveckling.

Kontakta oss gärna!

E-post: upplandsvasbybredden@gmail.com