Under sommaren (27 juni till 15 augusti) möts Uppsalaklubbarna på onsdagar kl 12 på Borgen Grand Café & Festsalar, Orphei Drängars plats 1. Önskas specialkost anmäls detta senast dagen innan, tel 018-14 21 20.

From June 27th to August 15th the club will hold its meetings in cooperation with other clubs in Uppsala at 12 noon every Wednesday. The venue is Borgen Grand Café & Festsalar, Orphei Drängars plats 1. Special diet? Call the restaurant one day ahead: 018-14 21 20

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: upsala-aros@rotary.se

Restaurang Heat Akademiska (fd Blå Korset)
Akademiska sjukhuset, Ingång 55
751 85 Uppsala

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30

Sommarrotary på Borgen: Röda Korsets Ungdomsförbund i Uppsala berättar om verksamheten, projekt och mål under det kommande året.
2018-06-27 12:00