Under sommaren (26 juni till 14 augusti) mötsUppsalaklubbarna påonsdagar kl 12 påBorgen Grand Café & Festsalar. Orphei Drängars plats 1. Önskas specialkost anmäls detta senast dagen innan, tel 018-14 21 20.

From June 26th to August 14th the Uppsala clubs will hold their meetings at 12 noon every Wednesday. The venue is Borgen Grand Café & Festsalar. Orphei Drängars plats 1. Special diet? Call the restaurant a day ahead: 018-14 21 20.

Klubbprogram
onsdag den 24 juli 2019
Sommarrotary på Borgen Claes Brodda
Lunch på Borgen kl12. Värdklubb: Uppsala, Claes Brodda, vinkännare musiker mm " 120 -åringen Duke Ellington"

onsdag den 31 juli 2019
Sommarrotary på Borgen, Magnus Dahnberg
Lunch på Borgen kl 12. Värdklubb Uppsala Glunten. Magnus Dahnberg, universitetslektor, " Den ryska självbilden"

onsdag den 7 augusti 2019
Sommarrotary på Borgen - Bengt Söderhäll
Lunch på Borgen kl12  Bengt Söderhäll, ordf Dagermannsällskapet. " Stig Dagerman i dag"

onsdag den 14 augusti 2019
Sommarrotary på Borgen
Lunch på Borgen kl12 . Värdklubb Uppsala Carolina. I skrivandes stund ej ännu något program / håll ögon och öron öppna !

E-post: upsala-aros@rotary.se

Restaurang Heat Akademiska (fd Blå Korset)
Akademiska sjukhuset, Ingång 55
751 85 Uppsala