Vadstena

Välkommen till Vadstena Rotaryklubb!

Tyvärr tvingas vi tillfälligt ställa in våra möten på restaurang Borgmestaren fr o m 14 januari och tills vidare pga FHMs rekommendationer.

När du besöker Vadstena Rotaryklubb ska du känna dig välkommen och omhändertagen.

Vi träffas onsdagskvällar utda veckor kl 18-20 på restaurang Borgmestaren vid Rådhustorget i Vadstena, om vi inte är ute på studiebesök. Föranmälan görs till klubbmästaren AnnCharlotte Agerhem, ann@luckerstad.se, senast kl 18 söndagen inom mötet.
Vi äter en bit god mat under angenäma former och får sedan i lugn och ro lyssna på ett intressant föredrag, alternativt är vi på ett studiebesök i trakten.

Vår klubb bildades 1945 och har idag 20 medlemmar varav 30% är kvinnor.

Är du intresserad av att få mer information om Rotary och vår klubb i synnerhet och kanske bli medlem hos oss (vi välkomnar både kvinnor och män), skicka då en mail till adresser här i vänstermarginalen så kontaktar vi dig.