Vänersborg-Aurora

Vill du bjuda dig själv på en inspirerande start på helgen, vi i Vänersborg-Auror Rotaryklubb träffas
för att äta en frukostbuffé klockan 07.00 fredagar på Quality Hotel Nabbensbergsvägen Vänersborg.
Under pandemin träffas vi via ZOOM och vi har en inbjuden gäst i soffan som vår president intervjuar.
Här får vi också en ta del av spännande föreläsningar och träffar vänner som delar samma värdegrunder,kamratskap,ledarskap,mångfald och integritet.

Känns det som det är något för dig ta kontakt ,Paula Rapp Ljung, trollhattan@elon.se berättar hon mer om oss.

Välkommen!

Swish Vbg Aurora RK 123 307 40 36

fredag den 3 juni 2022
Ego föredrag

fredag den 10 juni 2022
Presidentskifte

fredag den 13 maj 2022
Ändring av stadgar
Frukostmöte Fredagen den 13 maj

Vid fredagens medlemsmöte hade vi fem viktiga frågor;

1) Vi diskuterade kort förslaget till nya stadgar. Det beslutades att godkänna förslaget med
    följande ändringar;
       * Meningen om Klubbmästarens uppgift tas bort
    * Införs att Nominerad President skall vara medlem i projektkommittén
    * Justeringen med skrivningen avseende samverkan med andra Vänersborgs klubbar.
    Ytterliggare ett beslut måste tas på medlemsmöte innan stadgarna gäller.

2) Inkommande President presenterade sin och inkommande styrelses verksamhetsplan.
    Vilken gillades av mötet !

3) Bo Knutsson presenterade att han avser att genomföra Aktion på tidigare insamlade föremål
    under Aqua Blå i anslutning till DicKs & Anns båt som kommer att ligga vid Fisketorget.
    Förslagvis under lördagen.

4) Gunilla Ordförande Projektkommitten, gick igenom aktiviteten vi skall ha isamband med
    Aqua Blå Festivalen med hjälp av båten Bris av Vänersborg som Dick seglar runt till
    Bojortkajen vid Fisketorget. Bland annat efterlysde hon en person ytterliggare för både