Vänersborg-Aurora har sina möten på fredag morgon med start klockan 07:15. Vi startar mötet med en härlig frukost med bacon, omelett och annat smått och gott! Våra möten präglas av ett gott humör, och det händer att vi brister ut i sång trots den tidiga timmen. Vi är en modern rotaryklubb med en bra blandning av ungt och moget, män och kvinnor. Kraven är få, möjligheterna många!
Välkommen!

Klubbartiklar
torsdag den 15 december 2016
Guvernören ger högt betyg

Hej Lennart, Anna, Anders, Bo och Tord
Många tack till er fem och till alla medlemmar i Vänersborg-Aurora RK för det varma mottagandet Jerry och jag fick vid guvernörsbesöket i fredags i er klubb. Tack även för den goda frukosten samt för bidraget till Läkarbanken.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: vanersborg-aurora@rotary.se

Kulturhuset