Varberg Bocksten
ArticleView

NYHETSARTIKLAR

Kick-off på Solviken 2020-08-13

Det nya ROTARYÅRET 2020-2021 startades med en härlig kick-off på Restaurang Solviken.
23 rotarianer och gäster fick höra vår egen Peter Börjesson berätta om Apelvikens historia. Därefter presenterade "Mr. Apelviken" Nils Gårdh sitt företag Destination Apelviken, trender i campingbranschen och hur han och de andra företagarna i bukten ser på Apelvikens framtid (rosig!).
Vår president BENGT LEEK delade sina tankar kring det kommande rotaryåret och informerade om planerade möten och aktiviteter under sensommar och höst. Håll utkik i mailen för mer information om fysiska möten "med behörigt avstånd", digitala möten "per ZOOM" och sist men inte minst vår traditionella kräftskiva i Träslövsläge den 11 september.
Kvällen avslutades med en god middag på Solviken och solnedgång över Apelviken. Tack Bengt & Co. för en fin och välarrangerad kväll! / Tina Nylander

APELVIKSTRAND STRANDHUS (Varberg, Sverige) - omdömen och ...