Varberg Bocksten
ArticleView

NYHETSARTIKLAR

Frukoststudio i Covid-tider

Fredagar mellan 7.45 och 8.30 bänkar vi oss, varhelst vi befinner oss, med frukost framför PC eller mobil för veckans Rotary-frukostmöte.
Vår president Bengt Leek har under 2020 och 2021 sänt klubbens frukostmöten via ZOOM - först som hybridmöten från Stadshotellet och på senare tid från sin "Frukoststudio" hemma i villan på Glimmergatan. Ett fantastiskt fint, intressant och roligt sätt att hålla igång vår klubb och främja kontakten till och mellan medlemmarna - och även till systerklubbarna Varberg Rotaryklubb och Varberg-Getakärr Rotaryklubb, som också har stående inbjudan till våra ZOOM-möten. Intressanta föredrag och presentationer av många företag och verksamheter i Varbergstrakten. Klubbkamraterna Anders Olsson (ordf. programkommitén) och Peter Ideböhn (klubbmästare) har agerat flygande reportrar. Alla medlemmar har varit aktiva med att önska intressanta ämnen.
Frukost-ZOOM-studio