Varberg Bocksten
ArticleView

NYHETSARTIKLAR

FRUKOSTAKADEMIN 3-8 juni 2017

FRUKOSTAKADEMIN – är ett bra sätt att starta dagen!

För andra sommaren drivs FRUKOSTAKADEMIN en vecka på sommaren (i år 3 t.o.m. 8 juli 2017) av ett gäng entusiaster från VARBERG-BOCKSTEN Rotaryklubb - med ekonomiskt stöd från Varbergs Kommun och den lokala Sparbanksstiftelsen.

Startskottet går den 3 juli med Lasse Diding ”Samlare och entreprenör".
Vi fortsätter den 4 juli med Martina Vallerius - ”Älskad från första stund - att leva nära Aspergers syndrom" och därpå följer
Peter Börjesson som den 5 juli talar om ”Varför kommer de hit - vad har staden Varberg lockat med genom historien".
Torsdagen den 6 juli kommer Kristin Lagerqvist - "Krickelin - från bloggare till digital entreprenör" och
den 7 juli äntrar Marita Warborn Lundgren och Christina Karlberg scenen och talar om "Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död".
Vi går i mål den 8 juli och då gästar professor Hans Albin Larsson oss och avslutar sommarens föreläsningsserie med det alltid aktuella ämnet ”Mot bättre vetande? Vad hände med den svenska skolan?". Missa inte denna fantastiska vecka 3-8 juli. Varmt välkomna till oss nere på Campus i Varberg!!

Frukostakademin på FaceBook