Västerås

Välkommen till Västerås Rotaryklubb!

För närvarande har vi digitala möten på måndagar med början klockan 12.00.
Länk till digitalt klubbmöte:  Klicka på länken här!

Under normala förhållanden har vi lunchmöte varje måndag på Hotel Esplanade i Västerås.

Vi är ett riktigt Västeråsnätverk får man säga och tillsammans gör vi både roliga och nyttiga saker. En av de mest omtalade nyttiga sakerna är Rotarys världsomspännande projekt för att helt vaccinera bort polio. Där är vi med både som insamling och medlemmar i vår klubb har varit på plats och vaccinerat barn. För polio drabbar främst barn. Polioprojektet startade 80-talet och nu är vi praktiskt taget i mål. Kanske ett par år kvar. Häng med och var aktiv i något stort och historiskt samtidigt som du får äta god lunch och höra på intressanta inbjudna föredragshållare!

Före sommaruppehållet var det fokus på det Roliga i Rotary och vi träffades hemma hos en av våra medlemmar för en riktigt rolig fest.

Sommarfest2018

På Valborgsmässoafton brukar vi ha sillunch..

...och här är en bild från några dagar tidigare när vi lade in alla möjliga och omöjliga sillkryddningar...