NIKLAS STRÖMSTEDT KONSERT 3 MARS 2018 TILL FÖRMÅN FÖR POLIOUTROTNING

Välkommen till Växjös fredagsklubb!

Programmet bjuder varje vecka på intressanta och varierande föredrag. I trevlig atmosfär.

Titta gärna in i kalendern för att se vad som är på gång.
Vi startar med lunch på Verandan kl 12 och avslutar 13.15.
Du behöver inte vara rotarymedlem för att gästa oss.

Ta gärna en kontakt med mig
Kenneth Eriksson, president 2017-2018

keerik3@gmail.com

Klubbartiklar
måndag den 15 januari 2018
Rotary gör skillnad!

Rotarys stiftelse för hjälpverksamhet The Rotary Foundation firade 2017 100 år. Inför jubiléet sattes som mål i världen att samla in 300 miljoner USD. Det blev 304! Vi i Växjö bidrog bland annat genom konserteten med Janne Schaffer. Vi fortsätter samma resa i år för att bekämpa och utrota polion helt. 3 mars spelar Niklas Strömstedt och överskottet går till End Polio Now.

onsdag den 13 december 2017
Konsert Strömstedt

Årets Julklapp!

Lördagen den 3 mars arrangerar Rotary i Växjö i samarbete med Musik i Syd en konsert med Niklas Strömstedt. Överskottet går till End Polio Now – 2018 ska världen vara fri från polio! Biljetter kan du som medlem beställa i klubben!

tisdag den 12 december 2017
RLI-utbildning

Rotarys ledarskapsutbildning, RLI startar vår. Första tillfället är den 27 januari, därefter 3 februari och 10 mars.
Finns ett fåtal platser kvar. Intresserad? Anmäl dig snarast till Agneta Råbergagneta.raberg@comhem.se

torsdag den 7 september 2017
Unikt med två landshövdingar

Det här är förmodligen en unik händelse – att få nöjet att ha två landshövdingar som medlemmar i en och samma rotaryklubb.
Samtidigt.

Men så har det blivit. Både Kronobergs Ingrid Burman och Kalmar läns, Thomas Carlzon är medlemmar hos oss.

söndag den 9 juli 2017
Rotary i Almedalen

Stort intresse för våra yrkesmentorer

Under Almedalsveckan i Visby fanns Rotary på plats och ett av seminarierna handlade om vårt lokala Yrkesmentorprojekt.
– Mycket stort intresse och dialogen fortsatte långt efteråt, säger Ola Larsson Växjö-Öjaby RK, som varit projektledare.

Till Visby hade han sällskap av Ingrid Persson S:t Sigfrid RK som varit mentor åt Setareh. Ta del av deras berättelse och erfarenhet Här

Klubbprogram

fredag den 2 februari 2018
Atea - Värderingsstyrd organisation. Vad innebär det?
Atea storsatsar i regionen med ett nytt 25000kvm kontor. Man tar hand om elektronikåtervinning för mer än hela Scandinavien. Om det och mycket mer kommer Kontorschef Oskar Aspengren berätta mer om.

fredag den 9 februari 2018
Mannerheim – Finlands räddare

fredag den 16 februari 2018
Ung Företagsamhet gör skillnad. På riktigt!
Sara Almkvist från Ung Företagsamhet Kronoberg

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: vaxjo@rotary.se

Elite Stadshotellet Växjö
Kungsgatan 6
352 33 Växjö